Om mig

Mit navn er Kristina Kjær Gravenslund. Jeg er uddannet Master Akupunktør ved Akupunktur Universitet, samt uddannet og autoriseret sygeplejerske i 2009. Jeg har arbejdet 12 år på Sønderborg Sygehus i forskellige specialer og har herigennem opnået en bred medicinsk erfaring, samt kendskab til mennesker og diverse sygdomme.

 

Jeg brænder for at gøre en forskel for mennesker.  Derfor vil du hos mig heller aldrig opleve at du blot er et nummer i køen. Jeg har sat god tid af til dig, således at netop dine behov bliver forsøgt opfyldt. Jeg møder dig med en holistisk tilgang og hos mig vil du altid være i centrum. 

Hvor behandler jeg?

Klinikken er beliggende i Asserballe – i en smuk stråtækket bygning beliggende i smukke landlige omgivelser – der allerede ved første øjekast emmer af ro og heling. Klinikkens lokaler ligger på husets 1. sal. Du kan parkere i gårdspladsen lige ved døren – nemmere bliver det ikke.

 

Skulle du have problemer med at komme op og ned ad trapper, så kontakt mig endelig. Jeg har både mulighed for at behandle i et rum i stueplan og ellers kan jeg også efter særlig aftale (med tillæg) komme hjem til dig.

 

Har du spørgsmål står jeg altid til rådighed til en uforpligtende snak, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Find vej

Klinikken er beliggende i Asserballe – i en smuk stråtækket bygning beliggende i smukke landlige omgivelser